Nejčastěji kladené otázky


Ideální je používat sadu 6 dní v řadě. Díky třem bělícím gelům budete mít 6 dávek, což jsou 2 aplikace na jednu injekci. Ideální dávkování naleznete v uživatelském manuálu.
Vůbec ne! Složení bělícího gelu a celý bělící proces byly navrženy tak, aby nikterak neovlivňovaly citlivost vašich zubů.
Výsledek vydrží mezi 3 týdny a 3 měsíci v závislosti na vaší stravě nebo konzumaci tmavých potravin, nápojů jako je alkohol a káva nebo kouření. Pro udržení vašich výsledků doporučujeme aplikaci alespoň každý 2 týden.
Doporučujeme používat 1/4 injekce na horní patro a 1/4 na spodní patro zubní formy (celkem 1/2 injekce). Ideální dávkování naleznete v uživatelském manuálu.
Složení bělícího gelu: Jedlá soda, Voda, PAP, Sorbitol, Propylene Glycol, Glycerol, Potassium Nitrate, Polyethylene Glycol-8, Hydroxyapatite, Hydroxyethyl Cellulose, Celulózová guma, Xanthanová guma, Saccharin Sodium, Mentol, Methylparaben, Aloe Vera, Heřmánek lékařský, Granátové jablko, Propylparaben.
Ano! Naše bělící sada je přizpůsobena všem typům a velikostem zubů. V případech značnějšího zakřivení jednoho či více zubů doporučujeme nanést menší množství gelu přímo na zub(y) a poté zároveň i bělící formu. Bělící forma je vytvořena z flexibilní gumy (silikonu), která bude přesně sedět na nejrůznější tvary zubů a měla by pokrýt všechna místa, nicméně můžete si u více zakřivených zubů dopomoci právě tím, že tam bělící gel nanesete manuálně předtím, než nanesete formu.
Ano, máme certifikát od FDA (Úřad pro kontrolu potravin a léčiv) a CE.
Přidáním hydrogenuhličitanu sodného do našeho bělícího gelu je zachována vysoká hladina PH, což znamená, že náš gel není kyselý a neměl by poškodit ani vaše zdraví a ani rovnátka. Před použitím našich přípravků doporučujeme poradit se se svým zubním lékařem ohledně možných nepříjemností. Úplný seznam našich složek je uveden výše.
Doporučujeme vše zkonzultovat s lékařem. Kompletní seznam složek obsažených v našich prostředcích naleznete výše.
Z hygienických důvodů doporučujeme, abyste si vaši zubní formu a LED světlo nechali pro sebe. Můžete však samozřejmě sdílet gely s ostatními, nicméně pro nejlepší výsledky je ideální, abyste si je ponechali a postupovali podle doporučeného dávkování. Případně lze bělící gely dokupovat extra v balení po třech.
Naše bělící sada je doporučena pro užívání od 13 let a výše. Pokud vám ještě nebylo 18 let, doporučujeme nakoupit a používat naše produkty pod dohledem rodičů.
Naše zubní forma je vyrobena ze silikonu, takže je velmi flexibilní a pasuje všem!
Celý postup bělení se zubní bělící sadou Bílý Úsměv naleznete v příbalovém manuálu.
Slintání během používání našich produktů je běžné a nijak neovlivňuje průběh bělení ani jeho výsledky. Pokud budete potřebovat, prostě si odplivněte a pokračujte dál v bělení.
LED světlo posiluje efekt bělícího gelu a napomáhá k nejlepším výsledkům během pouhých 10 minut.
Pokud se vám nedaří vyndat baterie ven z LED světla, jednoduše je zkuste vyklepnout do ruky. Po odebrání plastové pojistky nezapomeňte vrátit baterie zpět.
Doporučujeme spotřebovat gely do 24 měsíců od jejich doručení.
Ideální místo pro skladování bělících gelů je chladné a suché místo.